Etsimme raskaankaluston asentajaa!

Liity mukavaan porukkaamme! Haemme englannin kielen taitoista raskaankaluston asentajaa! Eduksi katsomme kokemuksen alalta, toivomme hakijalta 1-5 vuoden työkokemusta alalta. Tarjoamme: Työ alkaa heti kun sopiva tekijä löytyy. Lisätietoja ja hakemukset:Timo… Lue lisää »

Fibusin liiketilojen 5 -vuotissyntymäpäivät!

Eilen 10.01 vietettiin Oritkarintiellä liikepaikan 5-vuotissynttäreitä! 🥳 Viittä henkilöä vaille, koko FIBUS-porukka oli paikalla. Juotiin leppoisissa tunnelmissa kakkukahvit, ja samalla muistettiin ”jokerikortteja”, Hannua ja Heikkiä. He tulivat viisi vuotta sitten… Lue lisää »

Kiitos kaikista työhakemuksista!

Löysimme etsimämme työntekijän. Kiitos mielenkiinnosta ja kaikista työhakemuksista Siistijä -työtehtävään. Voimme iloksemme ilmoittaa, että olemme nyt löytäneet tähän tehtävään sopivan työntekijän. Mukavaa syksyn jatkoa!

Haemme siistijää vakituiseen työsuhteeseen!

Liity mukavaan porukkaamme! Oletko siisteyden ammattilainen, tai onko puhtaus ja järjestys luonnollinen osa elämääsi? Haemme siistijää vakituiseen työsuhteeseen, linja-autojen sekä toimistotilojen siistimiseen. Arvostamme hyvää asennetta, sekä elämänkokemusta. Lisätietoja:Timo Haaraniemi0400992999

Isuzu suomi

ISUZU on saapunut!

ISUZU on saapunut! FiBus on solminut maahantuontisopimuksen, Isuzu bussien maahantuonnista, myynnistä sekä jälkimarkkinoinnista Suomessa. Isuzu on tunnettu Japanilaisesta perustekniikastaan, mutta kasvaa nyt vahvasti, M3 luokan kaasu- ja sähköbussimarkkinoilla… Kaikki Isuzu-bus… Lue lisää »