KÄYTETYT LINJA-AUTOT JA PIKKUBUSSIT RÄÄTÄLÖITYNÄ

Modernisoimme linja-autoja vastaamaan asiakkaidemme toiveita niin ulkonäön, toiminnallisuuksien kuin tekniikan osalta. FiBusin ammattilaiset hoitavat työn ketterästi avaimet käteen -palveluna.

Kaluston modernisointi on kustannustehokas ja ekologinen, mutta ennen kaikkea nopea vaihtoehto täysin uudelle linja-autolle. Turvallisuus ja asiakkaan tarpeet ovat lähtökohta kaikelle toiminnallemme.

Toteutamme linja-autoihin muun muassa matkustamon varustelua, kuten usb- ja verkkovirtapistokkeet, näyttö- ja äänentoistojärjestelmät, pöytäryhmät, roskakorit, taittopöydät sekä lehtiverkkojen asennukset. Kauttamme hoituvat myös inva-paikkojen lisäykset, päästöluokan muutokset sekä kaupallisen ilmeen mukaiset ulkoasumuutokset, esimerkiksi maalaukset ja teippaukset. Pitkän linjan ammattilaisemme löytävät ratkaisut tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Ammattitaidolla tehdyillä modernisoinneilla voidaan pidentää vanhan kaluston elinkaarta ja käytettävyyttä vuosilla. Omistajalleen työn hyödyt näkyvät kaluston arvon lisäksi asiakastyytyväisyydessä.

Uusi kalusto käyttöön nopeasti ja kustannustehokkaasti

FiBusin tuotanto palvelee nopeasti ja joustavasti. Täyden uudistuksen läpikäynyt kalusto on asiakkaamme käytössä parhaimmillaan reilussa parissa viikossa, sillä vankan ammattitaidon lisäksi hyödynnämme modernisointiprojekteissa ison kalustovarastomme aihioita.

Tutustu myytäviin linja-autoihin >

Esimerkkejä
modernisointi-
palveluista

Tekniikka: päästöluokan muutokset, korin ulkoiset muutokset, moottorin ja vaihteiston korjaukset tai uusiminen

Toiminnallisuus: inva- ja lastenvaunupaikkojen lisäykset, oviaukkojen levennykset, stop-nappuloiden ja opasteiden asennukset, usb- ja verkkovirtapistokkeiden asennukset

Ulkonäkö: pintojen, sisustuksen ja penkkien uusiminen, kaupallisen ilmeen mukaiset ulkoasut

Myytävät autot »

ETSITKÖ KÄYTETTYÄ
LINJA-AUTOA?

Tutustu myytäviin kohteisiimme. Kysy myös saatavilla olevia rahoitus- ja leasing-sopimuksia.

KORJAAMO »

TUO LINJA-AUTOSI 
MEILLE HUOLTOON

FiBusin ammattilaiset huoltavat ja korjaavat kalustosi ketterästi. Olemme monimerkkihuoltamo, josta saat niin perushuollot kuin vaativammat korjaustyöt.